Reflexintegratie behandeling en begeleiding bij leer-en gedragsuitdagingen!

Hebbes! Kindercoaching

Coachee-spel

Hebbes!

Wat is het Coachee-spel?

Het COACHEE! spel’ kun je haast geen spel noemen. Het is een manier om op een speelse wijze meer over jezelf te weten te komen. Het is een reis met onderweg obstakels en levenslesjes, net zoals in het echte leven! Het Coachee-spel is een praktisch en veelzijdig spel met een veelheid aan diverse werkvormen om in te zetten. (o.a tekenopdracht, klei opdracht) Het kind/jongere of volwassene (coachee) krijgt de mogelijkheid om te onderzoeken in welke situatie hij zich bevindt, wat zijn hulpvraag is en hoe zijn oplossend vermogen is. Voor wie? Het spel kan worden gespeeld met kinderen, jongeren en volwassenen en geeft op een veilige en rustgevende manier veel informatie over de coachee, de situatie waarin de coachee zich bevindt en de hulpvraag of levensles die bij de coachee speelt. Je ontdekt meer over iemand door een uur met hem te spelen, dan door een jaar met hem te praten (Plato) Bent u nieuwsgierig geworden, neem dan contact op voor een kosteloos oriënterend gesprek of meld u aan. Contact informatie klik hier.
Contact gegevens: Klaverkamp 6 6662RX Elst Mobiel: 0644113184 Mail: hebbeskindercoaching@ziggo.nl
© 2019 Kindercoaching Hebbes!

Het spel bevat vragen en opdrachten rond de

thema’s:

Gezin en familie;

Kwaliteiten en talenten;

Emotionele ontwikkeling;

School;

het oplossend vermogen;

© Kindercoaching Hebbes! 2019
Hebbes! Kindercoaching

Coachee-spel

Wat is het Coachee-spel?

Het COACHEE! spel’ kun je haast geen spel noemen. Het is een manier om op een speelse wijze meer over jezelf te weten te komen. Het is een reis met onderweg obstakels en levenslesjes, net zoals in het echte leven! Het Coachee-spel is een praktisch en veelzijdig spel met een veelheid aan diverse werkvormen om in te zetten. (o.a tekenopdracht, klei opdracht) Het spel kan worden gespeeld met kinderen, jongeren en volwassenen en geeft op een veilige en rustgevende manier veel informatie over de coachee, de situatie waarin de coachee zich bevindt en de hulpvraag of levensles die bij de coachee speelt. Het spel bevat vragen en opdrachten rond de thema’s: gezin en familie, kwaliteiten en talenten, emotionele ontwikkeling, de hulpvraag, school en het oplossend vermogen. Je ontdekt meer over iemand door een uur met hem te spelen, dan door een jaar met hem te praten (Plato)
Contact gegevens: Klaverkamp 6 6662RX Elst Mobiel: 0644113184 Mail: hebbeskindercoaching@ziggo.nl
Voor reflexintergratiebehandeling én leer- en gedragsbegeleiding.
Het kind of jongere (coachee) krijgt de mogelijkheid om te onderzoeken in welke situatie hij zich bevindt, wat zijn hulpvraag is en hoe zijn oplossend vermogen is.