Reflexintegratie behandeling en begeleiding bij leer-en gedragsuitdagingen!

Hebbes! Kindercoaching

Werkwijze

Hebbes!

Het kennismakigsgesprek:

Heeft u vragen over een specifieke training, beelddenken of andere vragen met betrekking tot leren en/of gedrag dan kunt u altijd vrijblijvend bellen of mailen. Voor contactgegevens klik hier. Wilt u eerst (mét uw kind) kennis komen maken bij kindercoaching Hebbes!, om te kijken of er een klik is, dan kan dat. Kindercoaching Hebbes! geeft u daarvoor 30 minuten kosteloos de tijd. Tijdens dit gesprek hoor ik graag van u waar de talenten en uitdagingen liggen van uw kind, waar u op hoopt en hoe het kind er zelf tegen aankijkt. Ik zal u verder informeren over de mogelijkheden die Kindercoaching Hebbes! biedt. Naar aanleiding van dit gesprek beslissen we of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Komen we overeen dat we de begeleiding kunnen starten dan plannen we een afspraak voor de intake. De intake: Voordat we met de begeleiding beginnen is een uitgebreide screening erg belangrijk. Zo ontstaat er een breedbeeld over de eventuele oorsprong van de uitdaging(en) en de mogelijkheden van het kind. De begeleiding kan zo optimaal afgestemd worden op het kind. Dit scheelt tijd én onnodig oefenen. Tijdens de intake bekijk ik talenten, mogelijkheden en uitdagingen. Ik kijk hierna vanuit een holistische visie. Onderdelen uit de intake zijn onder andere; de motoriek, actieve primaire reflexen, het dominantiepatroon, het werkgeheugen en oogfuncties. Kinderen die in de praktijk komen vinden de oefeningen uit de intake vaak leuk om te doen. Na de Intake zullen we een volgende sessie plannen om de resultaten van de intake te bespreken. Is er in de intake op een onderdeel een grotere uitdaging gevonden die meer onderzoek vereist dan zal ik dat met u bespreken. Ik zal u een voorstel doen en uitleggen waar we aan kunnen gaan werken en waarom. Als we het met elkaar eens zijn kunnen we aan de slag! Mocht er uit de intake naar voren komen dat er in de basis van de uitdaging een andere discipline nodig is (zoals een; (oog)arts, optometrist, osteopaat, bioresonantie therapeut, enz.) dan zal ik u eerst doorverwijzen. Voordat we aan de begeleiding kunnen beginnen.
Contact gegevens: Klaverkamp 6 6662RX Elst Mobiel: 0644113184 Mail: hebbeskindercoaching@ziggo.nl
© 2019 Kindercoaching Hebbes!

Kindercoaching Hebbes! begeleid kinderen, jongeren en volwassenen naar: Een passende leerstrategie. Beter plannen en organiseren van (huis)werk. Meer zelfvertrouwen. Een positieve mindset. Minder gevoelig voor prikkels. Leren leren. Vloeiender en netter schrijven. Beter spellen/lezen. Rustig en beter zien. Tafels automatiseren. Stevige basis voor het rekenen. Betere concentratie. Omgaan met faalangst. Betere motoriek. Weer plezier in het leren! lekker in je vel. enz..
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
© Kindercoaching Hebbes! 2019
Hebbes! Kindercoaching

Het kennismakigsgesprek:

Heeft u vragen over een specifieke training,

beelddenken of andere vragen met betrekking tot

leren en/of gedrag dan kunt u altijd vrijblijvend

bellen of mailen. Voor contactgegevens klik hier.

Wilt u eerst (mét uw kind) kennis komen maken bij kindercoaching Hebbes!, om te kijken of er een klik is, dan kan dat. Kindercoaching Hebbes! geeft u daarvoor 30 minuten kosteloos de tijd. Tijdens dit gesprek hoor ik graag van u waar de talenten en uitdagingen liggen van uw kind, waar u op hoopt en hoe het kind er zelf tegen aankijkt. Ik zal u verder informeren over de mogelijkheden die Kindercoaching Hebbes! biedt. Naar aanleiding van dit gesprek beslissen we of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Komen we overeen dat we de begeleiding kunnen starten dan plannen we een afspraak voor de intake. De intake: Voordat we met de begeleiding beginnen is een uitgebreide screening erg belangrijk. Zo ontstaat er een breedbeeld over de eventuele oorsprong van de uitdaging(en) en de mogelijkheden van het kind. De begeleiding kan zo optimaal afgestemd worden op het kind. Dit scheelt tijd en onnodig oefenen. Na de Intake zullen we een volgende sessie plannen om de resultaten van de intake te bespreken. Is er in de intake op een onderdeel een grotere uitdaging gevonden die meer onderzoek vereist dan zal ik deze eerst verder onderzoeken. Ik zal u een voorstel doen en uitleggen waar we aan kunnen gaan werken en waarom. Als we het met elkaar eens zijn kunnen we aan de slag! Mocht er uit de intake naar voren komen dat er in de basis van de uitdaging een andere discipline nodig is (zoals een; dokter, optometrist, osteopaat, natuurgeneeskundige enz.) dan zal ik u eerst doorverwijzen. Voordat we aan de begeleiding kunnen beginnen. Kindercoaching Hebbes! begeleid kinderen en jongeren naar: Een passende leerstrategie. Beter plannen en organiseren van (huis)werk. Meer zelfvertrouwen. Een positieve mindset. Minder prikkelgevoeligheid. Leren leren. Vloeiender en netter schrijven. Beter spellen/lezen. Rustig en beter zien. Tafels automatiseren. Stevige basis voor het rekenen. Betere concentratie. Omgaan met faalangst. Betere motoriek. Weer plezier in het leren! lekker in je vel. enz.. Bent u nieuwsgierig geworden, neem dan contact op voor een kosteloos oriënterend gesprek.
· · · · · · · · · · · · · · · · ·

Werkwijze

Contact gegevens: Klaverkamp 6 6662RX Elst Mobiel: 0644113184 Mail: hebbeskindercoaching@ziggo.nl
Voor reflexintergratiebehandeling én leer- en gedragsbegeleiding.
Tijdens de intake bekijk ik talenten, mogelijkheden en uitdagingen. Ik kijk hierna vanuit een holistische visie. Onderdelen uit de intake zijn onder andere; de motoriek, actieve primaire reflexen, het dominantiepatroon, het werkgeheugen en oogfuncties. Kinderen die in de praktijk komen vinden de oefeningen uit de intake vaak leuk om te doen.