Hebbes! Kindercoaching

Reflexintegratie behandeling en begeleiding bij leer-en gedragsuitdagingen!

Hebbes!
Contact gegevens: Klaverkamp 6 6662RX Elst Mobiel: 0644113184 Mail: hebbeskindercoaching@ziggo.nl
© 2019 Kindercoaching Hebbes!

Wie is Hebbes?

Mijn naam is Sandy van den Heuvel (1967). Ik ben reflexbehandelaar en Motorisch-leer- en gedragsspecialist én oprichter van praktijk kindercoaching Hebbes! Ik begeleid kinderen, scholieren en volwassenen met een uitdaging op het gebied van leren en/of gedrag. Mijn expertise en ervaring ligt vooral bij het begeleiden van beeldenkers én het onderzoeken van onderliggende oorzaken van uitdagingen zoals visuele problemen of actieve primaire reflexen. Ik heb een holistische visie. Alles heeft invloed op elkaar; wat je eet, hoeveel stress je ervaart of je regelmatig beweegt, je omgeving enz.. ik vind het belangrijk om al deze factoren mee te nemen in mijn onderzoek naar de bron van de uitdaging. Als beelddenkspecialist en ervaringsdeskundige weet ik hoe belangrijk het is om beelddenken op tijd te (h)erkennen. Bij het aanleren van een passende leermethode hoeft er geen grote achterstand te ontstaan op school. Beelddenken (h)erkennen is op elke leeftijd belangrijk. Inzicht krijgen in je manier van denken en leren geeft weer groeimogelijkheden en nieuwe kansen op het gebied van leren, persoonlijke ontwikkeling en werk. Uit ervaring weet ik dat met de juiste handvatten, je weer vertrouwen kunt hebben in jezelf. Ik wil dan ook graag mijn ervaring en mijn kennis over een nieuwe manier van leren en ontwikkelen doorgeven. Daarbij vind ik het belangrijk om iedereen te ontvangen met aandacht en een open houding waarin ik kijk naar zijn/haar talenten en al aanwezige vaardigheden. Iets over mijn achtergrond: Na het behalen van mijn diploma Sociaal Pedagogisch Werker 4+ (deze heb ik afgerond met voornamelijk tienen dankzij het ontdekken van de Mindmap!) heb ik gewerkt als activiteitenbegeleider. In dit beroep kon ik veel van mijn creativiteit en mijn passie voor mensen kwijt. Ik neem met grote regelmaat deel aan workshops en lezingen over thema's die gerelateerd zijn aan mijn werk om zo mijn deskundigheid te vergroten. Ik maak deel uit van intervisiegroepen en neem deel aan oefendagen en nascholingen met collega's uit het hele land. Zoek jij iemand met expertise, ervaring, tijd en aandacht voor jouw manier van denken? En wil jij anders leren leren, schrijven, lezen, spellen, rekenen of communiceren. Of jouw persoonlijke leerstijl ontdekken. Neem dan contact op! Klik hier.

Sandy v.d

Heuvel

Gevolgde opleidingen en cursussen: Sociaal Pedagogisch Werker 4+ Motorisch-, leer- en gedragsspecialist Breincentrum. Beelddenken Coach-methode ‘ Ik leer Anders ‘ © BrainGym © 101 +102 +Braingym en reflexen Building Blocks 107 Blomberg Rhytmic Movement © Level 1+2 +3 en Autisme en Dieet Teken Je Gesprek © Taal in Blokjes © Ik Leer Leren © Coachee-Spel © .
Hebbes! Kindercoaching
© Kindercoaching Hebbes! 2019
Contact gegevens: Klaverkamp 6 6662RX Elst Mobiel: 0644113184 Mail: hebbeskindercoaching@ziggo.nl
Mijn naam is Sandy van den Heuvel (1967). Ik ben reflexbehandelaar en Motorisch-, leer- en gedragsspecialist én oprichter van praktijk kindercoaching Hebbes! Ik begeleid kinderen en scholieren met een uitdaging op het gebied van leren en/of gedrag. Mijn expertise en ervaring ligt vooral bij het begeleiden van beeldenkers én het onderzoeken van onderliggende oorzaken van uitdagingen zoals visuele problemen of actieve primaire reflexen. Ik heb een holistische visie (dit betekend dat ik het kind zie in zijn totaliteit) en ben van mening dat alles zich met elkaar verhoud. De uitdaging is slechts een symptoom van een vertraagd of niet goed ontwikkeld (neurologisch)systeem. Als beelddenkspecialist en ervaringsdeskundige weet ik hoe belangrijk het is om beelddenken op tijd te (h)erkennen. Bij het aanleren van een passende leermethode hoeft er geen grote achterstand te ontstaan op school. Beelddenken (h)erkennen is op elke leeftijd belangrijk. Inzicht krijgen in je manier van denken en leren geeft weer groeimogelijkheden en nieuwe kansen op het gebied van leren, persoonlijke ontwikkeling en werk. Uit ervaring weet ik dat met de juiste handvatten, je weer vertrouwen kunt hebben in jezelf. Ik wil dan ook graag mijn ervaring en mijn kennis over een nieuwe manier van leren en ontwikkelen doorgeven. Daarbij vind ik het belangrijk om iedereen te ontvangen met aandacht en een open houding waarin ik kijk naar zijn/haar talenten en al aanwezige vaardigheden. Iets over mijn achtergrond: Na het behalen van mijn diploma Sociaal Pedagogisch Werker 4+ (deze heb ik afgerond met voornamelijk tienen dankzij het ontdekken van de Mindmap!) heb ik gewerkt als activiteitenbegeleider. In dit beroep kon ik veel van mijn creativiteit en mijn passie voor mensen kwijt. Ik neem met grote regelmaat deel aan workshops en lezingen over thema's die gerelateerd zijn aan mijn werk om zo mijn deskundigheid te vergroten. Ik maak deel uit van intervisiegroepen en neem deel aan oefendagen en nascholingen met collega's uit het hele land. Zoek jij iemand met expertise, ervaring, tijd en aandacht voor jouw manier van denken? En wil jij anders leren leren, schrijven, lezen, spellen, rekenen of communiceren. Of jouw persoonlijke leerstijl ontdekken. Neem dan contact op! Klik hier.

Wie is Hebbes?

Voor reflexintergratiebehandeling én leer- en gedragsbegeleiding.